Jdi na obsah Jdi na menu
 


(263)Členská schůze

30. 12. 2023

V závěru roku jsme na členské schůzi hodnotili činnost klubu za uplynulý rok. Nebylo toho mnoho, ale přece jenom pár hezkých akcí se podařilo. Kromě jiného to byly i rybářské závody, které již tradičně pořádá UP Benešov a náš klub se malým dílem rovněž na jejich organizaci podílí. S průběhem závodů nás pak seznámil kolega Dalibor Rucký a zde jsou jeho slova:

„Osobně jsem nevynechal ani jeden ročník, myslím si, že jsem spolu s organizátory rybářských závodů jeden z mála. Bylo jich už celkem XV. Atmosféra byla nádherná a všichni soutěžící i fanoušci, kterých nebylo málo, si to velmi užívali. Podařilo se vylovit několik trofejních kaprů s mírou přes 80 cm a váhou kolem 7–12 kg.  S trofejními úlovky se mohli soutěžící vyfotit a následně všechny ryby byly vráceny zpět vodě, proto, že se ctí již několik let pravidlo rybářské soutěže Chyť a pusť.   Organizátorům této akce z řad celníků z ÚP Benešov, a to konkrétně Petru Šmídovi a Tomáši Pilcovi patří velké poděkování, protože v dnešní době zorganizovat podobnou akci s tak velkým počtem účastníků je velmi ojedinělé.  Všichni rybáři i nerybáři se již nyní těší, na další ročník rybářské soutěže, která by se měla konat v roce 2024“.

Na závěr členské schůze pak předseda klubu kolega Dörfl předal všem přítomným malý vánoční dárek – lodičky štěstí a popřál krásné vánoční svátky a hodně štěstí a zdraví v novém roce!

Kromě pár snímků ze schůze připojujeme i několik snímků z archivu p. Ruckého, z kterých je zřejmá dobrá nálada při závodech a krásné úlovky.

 

Náhledy fotografií ze složky 20231214 Členská schůze