Jdi na obsah Jdi na menu
 


20130924 setkani seniorů CŘ Praha

2. 11. 2013

 Setkání seniorů  

Dne 24. října proběhlo ve Školícím středisku CS v Butovicích setkání našich bývalých kolegů, kteří jsou nyní již v důchodu. Celní ředitelství Praha již dlouhodobě každý rok pořádalo setkání svých bývalých pracovníků (důchodců). Při setkání v loňském roce, ředitel tehdy ještě CŘ Praha Mgr. Šubrt je seznámil s chystanou reorganizací celní správy jako celku. Všichni tak napjatě čekali, jak pozvání pro letošní rok dopadne a zda se ještě všichni uvidí. Již z dopisu, kterým byli na setkání zváni, bylo zřejmé, že se domluvilo vedení všech tří celních úřadů, tedy Celního úřadu pro Hlavní město Prahu, CÚ pro Středočeský kraj a CÚ Praha Ruzyně a zorganizovalo setkání opět v duchu tradic a byli pozváni všichni bývalí pracovníci z celého původního Celního ředitelství Praha.
Setkání se zúčastnili zástupci všech tří celních úřadů. Při zahájení setkání se postupně ujali slova ředitel CÚ pro Hlavní město Prahu Mgr. Radek Šubrt, náměstek ředitele CÚ pro Středočeský kraj Mgr. Jan Václavíček a náměstek ředitele CÚ Praha Ruzyně Mgr. Igor Soós. Ti přítomné seznámili se skutečností, jak celá reorganizace probíhala, a co dále ještě celní správu čeká. Bylo zřejmé, že všechny přítomné informace zaujaly.
                 Setkání dále pokračovalo příjemným posezením, kdy si všichni vzájemně vyměňovali informace o soukromém životě, jak se daří, kolik kdo má vnoučat a tak podobně. Perličkou bylo i setkání dvou ředitelů, tedy Mgr. Karla Pospíšila, zakládajícího ředitele Celního ředitelství Praha (dnes již v důchodu) a Mgr. Radka Šubrta, ředitele, který k 31. 12. 2012 existenci Celního ředitelství Praha ukončil. Dalším zajímavým momentem byla přítomnost bývalé kolegyně paní Zdeny Růžičkové, která ve svých 92 letech, je stále plna elánu a energie. Na setkání přijela se svým synem Jaroslavem Růžičkou, který v letošním roce rozšířil řady celních důchodců a mohl tak svoji matku doprovodit.

                 Myslím, že všichni, kteří se tohoto setkání zúčastnili, byli spokojeni a mne nezbývá nic jiného, než abych vedení všech tří celních úřadů přetlumočila poděkování mnoha důchodců za to, že jim opět bylo umožněno se setkat tak, jak byli doposud zvyklí.

 

Fotogalerie

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář