Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bowlingový turnaj

17. 1. 2016

Bowlingový turnaj

 

 

V závěru roku 2015, konkrétně 15. prosince, se ve sportovním centru hotelu DUO v Praze-Střížkově konal šestý ročník bowlingového turnaje o Pohár ředitele Celního úřadu pro Středočeský kraj a Putovní pohár Klubu celníků Praha.

Na začátku turnaje se zaregistrovalo celkem 15 tříčlenných družstev, aby se postupně na 12 drahách utkaly o ceny nejen pro družstva, ale i pro jednotlivce. Každé z družstev odehrálo celkem 3 kola, přičemž pro všechny zúčastněné bylo poslední kolo upraveno tak, aby při shození již devíti kuželek byl započítán tzv. strike. Tímto měla možnost vylepšit svá umístění i družstva, kterým se v prvních dvou kolech příliš nedařilo. Sportovní klání bylo napínavé až do poslední chvíle, neboť celkové výsledky byly zveřejněny až po dokončení kol všemi hráči. Na třetím místě se umístili Rebelové, druhé místo obsadila  Celní pošta a na místě nejvyšším, tedy na místě prvním stanuli Ruzyňáci. Mezi jednotlivci se jako nejlepší hráč umístil s celkovým součtem 504 bodů Jan Fornůsek a nejlepší hráčkou se s celkovým součtem 438 bodů stala Renáta Lustová. Pro příjemnou cenu útěchy, kterou připravila obsluha bowlingového centra, si došla Eva Nelibová.

 Po skončení turnaje ještě byl čas na neformální zhodnocení průběhu turnaje a na příjemné posezení. Závěrem je na místě poděkovat vedení Celního úřadu pro Středočeský kraj za podporu při organizaci tohoto turnaje, který volně navazoval na tradici turnajů pořádaných za bývalého Celního ředitelství Praha. A rovněž je třeba poděkovat obsluze bowlingového centra, která svým přístupem a ochotou přispěla k příjemné atmosféře v průběhu celého turnaje. 

 

Jiří Hutr

 

Náhledy fotografií ze složky Bowling 2015