Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZVÁNKA - zámek Troja

18. 4. 2016

POZVÁNKA 
 
"LODÍ DO TROJSKÉHO ZÁMKU"

troja.jpg

KCP Vás zve na prohlídku Trojského zámku spojenou s plavbou lodí. Akce se uskuteční v sobotu dne 14. května 2016. Vyjeli bychom v 9:00 z přístaviště lodí na Rašínově nábřeží. Plavba do cílového přístaviště na Císařském ostrově trvá cca 75 minut. Odtud bychom se vydali procházkou přes Císařský ostrov k samotnému zámku. Zámek Troja je jedním z nejkrásnějších barokních zámků ze 17. století v Čechách. Hlavní sál je zdoben nádhernými freskami a vede z něj velkolepé dvojramenné schodiště přímo do zámecké zahrady. Schodiště je lemováno řadou plastik, symbolizujících boj Titánů s antickými bohy. Návštěvníkům přístupný zámecký park je rozdělen do dvou úrovní. V dolní části jižní zahrady je centrální kašna s Neptunovou fontánou, mnoho okrasných i ovocných stromů a keřů, u brány pak oranžérie a domek zahradníka. Trojský zámek se nachází hned vedle pražské ZOO a nedaleko je rovněž botanická zahrada, tropický skleník Fata Morgana a vinice s kapličkou sv. Kláry. Zámek bychom navštívili společně s předem objednaným průvodcem a poté by si každý mohl zvolit další program dle vlastního výběru.

Lodní jízdenka: dospělý 190,-Kč, dítě do 11 let 140,-Kč, rodinné 2+2  490,-Kč

Vstupné zámek: dospělý 120,-Kč, dítě 60,-Kč, senior nad 65 let 30,-Kč, rodinné 250,-Kč. Běžné prohlídky jsou bez průvodce, pro skupinu však lze průvodce předem objednat s příplatkem ke vstupence (+ 20,-Kč, senior + 15,-Kč)

Zájemci se přihlásí do 24. 4. 2016 na email troja@celnik.eu. Lodní jízdenky je pro skupinu potřeba objednat a zaplatit předem, proto přihlášení zájemci pošlou příslušnou finanční částku bankovním převodem na č. účtu, které jim po uzavření přihlášek dne 25. 4. 2016 obratem sdělíme, popř. předají v hotovosti dle instrukcí.

icopdf.gif  POZVÁNKA ve formátu PDF

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář