Jdi na obsah Jdi na menu
 


prochazka Prahou

30. 5. 2011

 

praha.gif

Dne 11.6.2011 je objednána vycházka Prahou, konkrétně prohlídka Pražského hradu.
Sraz ve 13.00 hod. na stanici tramvaje Pohořelec.
 
Začátek prohlídky u Pražského hradu, podívali bychom se z terasy jízdárny na část Jeleního příkopu, katedrálu sv. Víta z jiné strany. Krátce projdeme královskou zahradou kolem bývalé prezidentské vily, dále kolem Míčovny a vejdeme do Pražského hradu. Projdeme hradem, zastavíme se v katedrále sv. Víta a projdeme vše, co je možné vidět bez vstupného.
Vstupné pro malý okruh, tj. Starý královský palác, kostel sv. Jiří, Zlatá ulička s Daliborkou a Rožmberský palác (ústav šlechtičen) je 250,- Kč, studenti, důchodci od 65 let platí 125 Kč, rodinné vstupné je pak 500 Kč.
Po projití hradu bychom sešli dolů na Malou Stranu, Klárov, mohli bychom projít Valdštejnskou zahradou, Valdštejnskou ulicí na Malostranské náměstí, Karlův most a skončit na Staroměstském náměstí u Orloje.
 
Dále je nutné uhradit odměnu za průvodcovské služby, která činí 1.500 Kč (při 10členné skupině je to 150 Kč na osobu). Čím víc lidí, tím lacinější!!!
 
Na vycházku je důležité mít pohodlnou obuv!
 
Přihlášky telefonicky na číslo 261334325 Jana Venkrbcová nebo e-mailem na venkrbcova@cs.mfcr.cz a to nejpozději do 6.6.2011.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář