Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 6. 2019

11. května 2019 uspořádal Celní úřad pro Středočeský kraj ve spolupráci s Klubem celníků Praha pro soutěživé rybáře a milovníky rybářského cechu z řad svých zaměstnanců a pozvaných hostů z Celní správy již XI. ročník rybářské soutěže družstev s názvem Clo-Carp Tour- Benešov. Jednodenní rybářská soutěž se konala u obce Neveklov na malebném sedmi hektarovém rybníku Panský.

 

V sobotu 11. května se sešlo všech přihlášených 21 dvoučlenných družstev na hrázi rybníka, kde za prvních ranních slunečních paprsků probíhala prezentace účastníků, losování a následné zahájení soutěže. Žádná soutěž by nebyla soutěží, kdyby nebylo o co hrát a tak bylo připraveno pro deset nejlepších týmů mnoho lákavých rybářských cen. Soutěž trvala celých jedenáct hodin za velmi proměnlivého počasí. Z rybníka Panský bylo vyloveno 61 kaprů a 2 amuři. Z vítězství v soutěži se po napínavém průběhu nakonec radoval tým s názvem ,,FTTBC“ (ÚP Benešov), který dosáhl celkových 446 bodů ( 1bod = 1cm) uloveného kapra nebo amura , následovaný týmem ,,NO NAME“ (ÚP Benešov), který si vychytal 385 bodů. Bronzové (třetí) místo obsadil tým ,,DRAVČÁK TEAM“ (ÚP Benešov) s 381 body a na čtvrtém bramborovém místě skončil tým ,,BĚLICE“ (ÚP Benešov) s 290 body. Největší rybu závodu vytáhl tým,, NO NAME“ (ÚP Benešov) a to kapra o délce 83 cm.

 

Sobotní soutěžní den byl uzavřen vyhlášením výsledků a předáním cen družstvům do desátého místa a cenou za největší ulovenou rybu.

 

K možnosti uspořádat závody přispěli výraznou měrou sponzoři a Klub celníků Praha, kterým organizátoři touto cestou děkují, neboť bez jejich přispění by závody nebylo možné uspořádat.

 

Náhledy fotografií ze složky 20190511 Rybářské závody