Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v malé kopané

17. 10. 2015

Turnaj v malé kopané

 

V sobotu, 3. října se uskutečnil XII. ročník turnaje v malé kopané, který již tradičně pořádá Klub celníků Praha a letos ve spolupráci s Celním úřadem pro Středočeský kraj. Přihlášeno bylo celkem 7 družstev. Kromě celníků z pražského regionu se přihlásilo družstvo DHL, které je již dlouhodobým účastníkem turnaje, dále pak družstvo Oddělení cizinecké policie z ruzyňského letiště nu a v neposlední řadě naši stálí hosté – kolegové ze Slovenska. Přesto, že slovenští kolegové do Prahy přijeli, na start nenastoupili. Nepodařilo se jim dát dohromady potřebný počet hráčů. A tak 7. místo bylo jasné – obsadili jej hráči Klubu celníků Slovensko.

O 1. – 6 místo nastal urputný boj. Zápolilo se systémem každý s každým. Hráči dávali do hry všechny své síly a umění, každý se snažil umístit na co nejlepším místě. Jak zápolen í dopadlo?

1. místo a putovní pohár získalo mužstvo Klubu celníků Praha

2. místo obsadilo mužstvo DHL a

3. místo mužstvo Oddělení cizinecké policie z ruzyňského letiště              

                                                                                                                        

Vyhodnocen byl i nejlepší brankář – toto ocenění získal Tomáš Pýcha z mužstva Klubu celníků Praha a jako nejlepší hráči pak byli vyhodnoceni Jan Pražák a Vojtěch Kmoch, oba rovněž ze stejného klubu – tedy KCP.

 

Ceny předával předseda Klubu celníků Praha Josef Dörfl spolu s ředitelem Celního úřadu pro Středočeský kraj Daliborem Ruckým a zástupcem firmy DHL Michalem Rákosem.

 

Poděkování rovněž patří oběma rozhodčím – Honzíkovi Malému ml. a Šimonu Scharfovi, kteří se svým přístupem podíleli na dobré náladě všech zúčastněných.

 

Závěrem pak předseda KCP a ředitel CÚ pro Středočeský kraj v krátkých projevech zhodnotili celodenní klání všech zúčastněných, poděkovali za účast a projevili naději, že za rok se opět všichni sejdeme již na XIII. ročníku turnaje v malé kopané.

 

Náhledy fotografií ze složky Malá kopaná 2015