Jdi na obsah Jdi na menu
 


XIII. ročník turnaje v malé kopané

24. 9. 2016

            Každoročně v září organizuje Klub celníků Praha turnaj v malé kopané.

Uběhlo to jako voda a letos se turnaj konal již po třinácté, tentokrát ve spolupráci s Celním úřadem pro Středočeský kraj. Do letošního roku jsme měli vždy velké štěstí na počasí. Bylo nádherně slunečno a tak se turnaje velice vydařily. Letos to však bylo jiné. Probuzení do sobotního rána nebylo nijak přívětivé. Celou noc „pršelo jen se lilo“ a také bouřilo. Obavy, jak celý turnaj dopadne, byly v tu chvíli opravdu na místě. Zjistili jsme však, že nás tam „nahoře“ mají asi rádi, protože po příjezdu do areálu déšť ustal a teplota vzduchu byla přesně, jak je pro takový turnaj zapotřebí. Nu a tak to bylo po celý hrací den.

 

            Účast byla pestrá,  zúčastnila se mužstva z pražského regionu, opět přijeli kolegové z družebního Klubu celníků z Michalovců, bylo zde tradičně také mužstvo DHL,  pracovníci cizinecké policie z Ruzyně a 2 mužstva PST.

 

            Vedoucí turnaje p. Hutr a předseda Klubu celníků Praha p. Dörfl zahájili v 9.00 hod. turnaj, seznámili přítomné s herním plánem a celkovým časovým rozvrhem dne a pak začalo sportovní klání, které s přehledem vedl junior Honzík Malý. Přes problémy, které měli hráči na hřišti (bylo dost mokré), nedošlo k žádným vážným úrazům a boje probíhaly v duchu „fair play“.

 

            Dopoledne se hrálo ve skupinách a po obědě pak již ti nejlepší bojovali o umístění v předních řadách. A jak to dopadlo?

            1. místo obhájilo družstvo Klubu celníků Praha  - kapitán Jindřich Vích

            2. místo pak získalo družstvo Cizinecké policie  -  kapitán Vladimír Lešák

            3. místo  - družstvo DHL  -  pod vedením nehrajícího kapitána Tomáše Buriana

 

Titul nejlepšího brankáře získal Josef Brada, člen Klubu celníků Praha, který však chytal za družstvo Pátrání Praha.

Titul nejlepšího hráče (střelce) pak získal Adam Fiedler z mužstva Klubu celníků Praha.

 

            Ceny předával předseda Klubu celníků Praha Josef Dörfl spolu s ředitelem CÚ pro Středočeský kraj Daliborem Ruckým. Celý den byl pak završen příjemným posezením a rautem. Přes ranní nepřízeň počasí se celý den ke spokojenosti všech zúčastněných vydařil. Po dobu turnaje měli přítomní možnost přispět na Konto Celník v tísni. Celkem bylo vybráno 450 Kč. Děkujeme! Díky také patří všem hráčům, ale i organizačnímu výboru a přihlížejícím rodinným účastníkům. A tak můžeme jen doufat a také pevně věřit, že za rok se opět všichni ve zdraví sejdeme!

 

Náhledy fotografií ze složky Malá kopaná 2016